Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakaj je Diamond Shield zaper uveljavljen?

Diamond Shield Zapper ima vsebovane lastnosti, zaradi česar je unikaten med zaperji. Kar nekaj funkcij je patentiranih, zato jih lahko najdete samo v tem zaperju:

  • Ozemljitev – uporabnik je med uporabo zaperja stalno ozemljen, kar se pokazalo kot izredno orodje pri ohranjanju dobrega počutja zaradi izredne povečane onesnaženosti z elektromagnetnimi sevanji.
  • Konstanti tok – delovanje zaperja je zelo odvisno od toka, ki teče iz njega. Ker se hidracija telesa uporabnika zelo spreminja, je ta lastnost prinesla bistveno povečanje uporabe zaperja.
  • Mikro tokovi - po teorijah velikih znanstvenikov je za določene fiziološke funkcije zelo majhen dražljaj telesu bistveno bolj  prijeten kot večji nivoji tokov, ki ga zapper lahko oddaja. Diamond shield zapper omogoča napetosti že od 0,1 V naprej.
  • Modulacija - poleg osnovne frekvence, ki jo vsebujejo programi, je ta zaper dodatno izredno kvaliteten zaradi možnosti modulacije, ki poleg osnovnih frekvenc prinese še dodatne frekvence, ki so modulirana na osnovne.
  • Spreminjanje frekvenc - Diamond shield zapper omogoča, da se frekvence spreminjajo v obe smeri ali samo v eno – tkim Wobble pomeni, da se frekvenca spreminja od prve do druge, od druge do prve ali v obe smeri. Izkazalo se namreč je, da ni vseeno kako se frekvence spreminjajo.
  • Frekvenčni obseg – naslednja izredna lastnost je frekvenčni obseg.  Na trgu praktično ni zaperjev, ki bi segali do frekvenc 2MHz (kvadratne oblike signalov). To je za kvaliteto delovanje izredno pomembno.

S temi funkcijami Je zaper Diamond shield pridobil še širše možnosti uporabe. Kot omenjeno, lahko uporabnik sam ali terapevt glede na ugotovljeno potrebno po podpori dobrega počutja za določeno tematiko sprogramira točno določene frekvence iz spiska javno dostopnih spiskov frekvenc hitro in enostavno. V Sloveniji je Diamond Shield Zapper zato izredno uveljavljen pripomoček tako za uporabnike kot strokovnjake.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.